Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare spatiu industrial, Centrul Economic Vest, Sibiu

Centrul Economic Vest, Sibiu

€1.500.000

Suprafata: 1950 m2
Nr camere: 1
Nr bai: 1
An constructie: 2002
Data publicare: 30-01-2024

Detalii despre proprietate

Va oferim spre vanzare o hala industriala cu suprafata de 2000 mp utili, situata in apropierea zonei industriale Vest si acces facil catre autostrada.

Hala este pretabila pentru spatiu de productie si depozitare, avand lungime 55 metri x 36 metri latime si inaltime de 7.5 metri la streasina si 11 m la coama.

Ca dotari beneficiaza de structura pe stalpi din otel cu panouri tip sandwich alcatuite din doua foi de tabla profilata si un miez din placi de vata minerala bazaltica, element de constructie usor ce satisface cerintele de izolatie termica, hidrofuga, fonica si rezistenta la foc.

Pardoseala este alcatuita din beton, sistem de stingere si detectie incendiu. Sistem electric de incalzire anti-inghet, fara surse suplimentare de caldura, curent electric trifazic, grup sanitar in apropierea locatiei.

Hala ofera facilitati complete care sa raspunda oricarei cerinte, fiind amplasata pe un teren de 11.100 mp, dispune de curte, parcare si acces facil cu autocamioane, 2 rampe incarcare pentru access camioane, 1 usa industriala pentru access masini mici, sistem sprinklere de tavan, luminatoare, sistem iluminare cu LED, incinta imprejmuita, paza 24/7, supraveghere video exterioara.

Valoarea de achizitie a halei este de 1.500.000 euro + TVA. ID Intern 1768.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Calorifere

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal

Dotari

Alte spatii: Spatiu Birouri
Mobilat: Nemobilat
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa

Statut Juridic

Statut juridic: Ipotecat

Servicii

Servicii Imobil: Paza

Localizare